fredag 14 maj 2010

Acke`s utställningsbebut!!!

Igår den 13/5 gick vi upp klockan 5.30 och en halvtimme senare satt vi i bilen på väg till Landskrona och utställning. Vi kom dit i god tid och hann gå en runda, sätta upp våra brassestolar och killarnas bur, dricka kaffe och äta upp våra mackor.... Klockan 9 ställde vi Acke som tyckte detta va toppenskoj... Domaren som heter Hans Erik Pedersen från Danmark gillade våran Acke, trots att han i princip flög på honom(av glädje dock) och inte alltför villigt visade de fina bissingarna. Vi kunde inte trava runt i en ring utan fick order om att gå...Acke hoppade typ runt i en ring. Trots detta fick den lilla grisen ett Hp och blev BIR med ett första pris! Tanken va att vi skulle vänta på att de andra 500 hundarna skulle bli färdiga för att tävla om BIM och sen Best In Show. Tyvärr regnade det och va J*ligt kallt så vi höll ut i 3 timmar och ca hälften av hundarna va ställda då. Stön vi orkade inte stanna längre, kalla, blöta och trötta åkte vi hemåt!

Ackes domarutlåtande!

5 månadersvalp, bra typ och storlek.
Bra huvud, korrekt bett, bra öron. Bra hals och överlinje.
Passande kropp och benstomme för åldern.
Bra vinklad både fram och bak. Rör sig rastypiskt.
Bra temperament.

Pussar i miljoner till min lillaste kille;-)))))

2 kommentarer:

  1. Grattis än en gång och tack för bilden via mms. Finfina pojkar ni har!! Ackes kritik var verkligen bra! Ska bli spännande att få följa hans utvekling - både fysiska och psyjiska :)
    Massor med kramar från stolta uppfödarn'

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul med utställning! =) Att vi har supersöta valpar vet vi ju, men det är kul när andra också tycker det och man får det svart på vitt =) Grattis från Skövde!

    SvaraRadera