onsdag 19 maj 2010

Spring i benen...

Acke har så mycket energi så det räcker till oss allihopa. Idag har vi varit ute på morgonpromenaden och det innebär frulle i det fria varierat med övningar spring , bad och lek! Vanligtvis tar det en, en och en halv timme... Zeb sover som en stock nu(när han inte blir påsprungen)ute i hallen. Men Acke däremot springer runt och leker för sig själv med sina leksaker;-) Hur orkar han??!!

Har lagt ut mattor här hemma igen, tycker det va på tiden nu när Acke i princip är helt rumsren;-) Känns så skönt, fy vad det gör hemmet så mycket trevligare!!

Vi tränar på med lydnadsmomenten i klass ett och lite prov på momenten i appellen, går sådär... Acke är kanonduktig det är nog mest jag som behöver träna! Idag hade jag och Madde tänk träna lite innan agilitykursen, kaffekorgen ska packas;-) Det blir nog ett och annat spår och så...skojsigt!

Vi är mycket på klubben eftersom jag håller kurs, det är såååå nyttigt för den unga herren. Tyvärr är han inte tyst så han får faktiskt sitta i bilen medans kursen pågår. Hoppas att han vänjer sig...

Snart är det sommar och semester, vi ska åka på bröllop i Sundsvall och på sweden rock i sölvesborg;-) Ser fram emot detta! Vi har bokat plats på ett pensionat här i närheten och vi va där och hälsade på för några veckor sedan. Kändes jättebra, de kommer inte gå någon nöd på vovvisarna! Men som jag kommer sakna dem, det känns redan;/

Tjo!

4 kommentarer:

 1. Jag har svart på frågan i första stycket på detta inlägg: HAN ORKAR FÖR HAN ÄR EN AUSSIE ;)

  Sen läste jag vidare....att du tränade moment i Lk1 och appellen. Med Zeb tänkte jag....men så skriver du med Acke?! Jistanes!! Amaya kan inget alls ju - dags för uppfödaren att skärpa till sig *skäms*

  Mysigt med picknick och träning med Madde!

  Hundarna får det säkert jättebra på pensionatet och ni får lite välbehövlig tid för er själva - att ha valp är ju lite som att vara småbarnsföräldrar.

  Kramar till er alla

  SvaraRadera
 2. Godmorgon! Ja vi nosar lite på linförighet, frittfölj, läggande och framförgående...Hoppet är så gott som färdigt!

  Visst är han en Aussie men ändå!!!! Billy va ju lungnet själv i jämnförelse;-)

  SvaraRadera
 3. Ja, Billy är och var lugnet själv :) Förstår inte vart han fått det ifrån...Raffa/Robby borde ju ge "full-rulle" men han hittade väl någon gen från långt tillbaka i sina linjer :)

  Ni är verkligen duktiga med er träning - det värmer i ett gammelmattehjärta ska du veta!

  Massa kramar

  SvaraRadera
 4. Jag har en önskan.....kan du vara gullig och ta en uppställd bild på Acke och skicka till mig. Vill gärna uppdatera kullsidan. Titta där så förstår du hur jag menar.
  Kram från den krävande uppfödaren

  SvaraRadera