måndag 8 februari 2010

En (o)vanlig måndag!

Jag steg upp halvfem imorse och så va det ut och kissa Acke och Zeb, frulle med ägg och sen en promenad... Vi bar Acke lite för vi gick något lite längre en vanligt. Mysigt resten av dagen att ha detta att tänka tillbaka på när jag tillbringade en jävla massa timmar på jobbet;/ höll på att längta ihjäl mig!!! Richard va hemma och mös hela dagen...orättvist! Kom hem då va min goda vän Madeleine på parkeringen hon och Billy ville hälsa på oss lite granna;-) Mycket trevligt! Under tiden vi fikade va det buissgt värre under köksbordet, Acke skällde så öronen satt som brysselkål runt huvudet på oss. Vid ett tillfälle fick jag nog då bar jag ut Acke, tänkte att han kunde kissa lite...men Acke hade andra planer! Äta häck! Mumsfillibabba;-) En rättså lång stund surade han, ute och lekte bara med sig själv, lyssnade inte och kom definitivt inte när jag ropade. När vi följde Madde och Billy ut gick jag till samma snödriva kanske fem gånger och hämtade honom, sista gången släppte jag inte ner han igen... Nu sover mina älsklingar och laddar för mer bråk med både varandra och sin "mamma". Ikväll kommer en gammal jobbakompis på besök, ska bli väldans trevlig Det vankas nybakad fralla och te;-) och såklart ett tuggben eller två;-)

Tass & Iskall nos på er!!!

7 kommentarer:

 1. En illbatting har fötts!! :) Är han skällig? Det har jag inte märkt av här hemma men det händer ju saker hela tiden. Nåväl - han är söt när han sover iaf :) Nu har det gått 3 dagar, ni är inne på den 4e om jag räknat rätt....var det om 2 veckor jag skulle fråga dig hur det var? :)

  Kul att han fått träffa söt-Billy också.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha... Det är ju så bra så bra!!! Visst skäller han, högt som bara den, men säkert i ren frustration över att leken inte blir riktigt som han tänkt sig. Hur långt är lagom att gå med Acke nu tycker du? Han orkar ju väldigt mycket. Går rundor med dem bägge, ändå när vi kommer hem leks det i nästan 20 min till;-)

  SvaraRadera
 3. Tackar =) Ååå vad kul att du känner Madde & Billy. Billy är en MYCKET stor favorit i mina ögon. Han är en av dom underbaraste hanar jag träffat och de var kärlek vid första ögonkastet!! Hälsa dom så gott från deras stora beundrare ;) Pussa söta Acke från stora syster med familj =) KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Gå på ni! Jag är inte rädd för att promenera med mina valpar *hukar mig och väntar på utskällning av dem som är av motsatt åsikt* Det enda man kanske ska tänka på är att stanna till ibland (eller bära en liten stund)för att liksom kolla hur trötta de egentligen är (och låta pulsen gå ner). Fortsätter de i full fart hemma efter promenden kan det iofs vara att de är "övertrötta" - en skorpa eller morot kan funka bra för att dämpa dem och få dem att känna efter. Här hemma så kunde de ju rusa runt i både två och tre timmar sista tiden han bodde här. I och för sig skillnad på det och promenad ute. Men jag vet att ni är fullt kapabla att bedömma hur mycket han orkar och behöver.

  Kram från mig med bara tre kvar /Annelie

  SvaraRadera
 5. Kikar in lite när jag hittade länkarna hos Annelie. Acke är så otroligt lik vår första aussie som liten så det gör lite ont i hjärtat. Lika halvgalen och glad verkar han också! ;-) Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Hejhej=) Ja det har verkligen blivit en förändring, det är fullt upp:P Det låter som att ni fick en lika busig kille som oss. Dom är ju så goa. Kram från Loke med familj:)

  SvaraRadera
 7. hejsan! Det är jag som har kullsyster Spira (gazelle) och jag känner igen det där med häcken. Så är min pärla också :P Tugga på kvistar, pinnar och löv. :P MVH Åsa o Spira

  SvaraRadera