söndag 7 februari 2010

Myspys!!!

Vi har det hur bra som helst kan knappt tro att vi har en valp i huset;-))) Idag har vi åkt bil igen, lämnat ut smörgåstårtor, hälsat på Richards morföräldrar och varit ute hos mina föräldrar. Acke och Zeb är supergoa mot varandra, de ömsom leker ömsom dra gränser... Skönt att det går så bra, hade i och för sig inte trott annat;/ Snart kommer Richards föräldrar hit vi ska käka smörgåstårta och snacka lite skit, uppladdningen är redan igång inför detta besök, Acke sover i hallen under tvätten och Zeb sover på handduken vid ytterdörren;-)

Acke visar tydligt hur han mår och känner, är han trött eller lite bekymmrad vill han komma in i famnen. Då blir han lugn på en gång igen. Han följer med oss överallt och lystrar när vi lockar och pockar. Bara efter dessa timmarna med honom känner jag att det kommer bli en grym hund att få jobba med alert och villig;-)))

Jag lägger med en bild på Zeb när han åker med Richard i lastbilen, den är väldigt talande... Såklart ett buskort på den lilla lastbilsåkaren oxå;-)


3 kommentarer:

 1. Underbart att det går så bra och att han redan kommit in så bra i sin nya familj!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan!! Åååå vad roligt de ska bli att följa halv brorsan!! <3 <3 Stort Lycka till. KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Måste också säga att det känns fint att ni läser honom så bra redan och att Zeb är precis en sån förebild som jag trodde att han skulle bli. Hoppas även idag (och alla dagar framöver) blir en bra dag.

  Kramar

  SvaraRadera