fredag 5 februari 2010

Kusinerna!

Hela min uppväxt har handlat om djur, mest hundar men mycket djur;-) Så är det någon som tycker att det är konstigt när min mamma skickar vykort till Zeb när han fyller år? Eller att mina brorsbarn kallas för kusinerna till min Zeb? Alla djuren involverade i vår familj är släkt, syskon, kusiner eller liknande, påhittat då;-) Vi gillar det skarpt och det är väl det viktigaste!!! Hur som helst följer det två bilder här nedan på Zeb och sina kusiner;-) Det första är på Kajsa min ettåriga brorsdotter när hon och Zeb tar en promenad;-) Det andar kortet är på mina föräldrars taxvalp Tekla, första gången Zeb är och hälsar på!


Idag är det dagen D! Vi ska hämta hem våran alldeles underbara Acke... Vet inte om jag kan beskriva hur det känns, men jag är nervös, glad, förväntasfull och full med nya idéer och täningsvilja!!

1 kommentar:

  1. Så härligt att veta att Acke får så många nya släktingar! Tryggt också att veta att Zeb redan tränat på att vara valpvakt :)

    Här hemma känns tomt nu när pojkarna åkt :(

    Hoppas er resa hem gick bra och att han inte håller igång hela natten nu när han sovit så länge ikväll. Ge honom en extra godnattpuss från gammelmatte.

    Kramar

    SvaraRadera