lördag 6 februari 2010

Nästan ett dygn...

Nu har det gått nästan ett helt dygn sedan vi var och hämtade hem Acke, ett dygn som har kommit med många nya intryck.

Resan hem igår kväll gick väldigt bra, han pep lite igenom Svenljunga för att sedan somna/slappna av i Ann knä, hoppade ut ur bilen hemma på parkeringen och kissade som på beställning ganska så omgående...

Kom in i lägenheten där storebrossan Zeb låg och sov som vanligt innaför dörren. Upp fort som tusan och lukta lite och busa runt. En kvart senare efter att ha kollat läget i alla rummen och vi hade dukat upp lite ost och vin så somnade båda två under tevebordet:)
Lite senare dax för läggdax, ut och kissa lite i den utgrävda provisoriska "rastgården" och sen in i sovrummet för att där lägga beslag på Zebs stora säng så han han fick sova på Ackes lite mindre, men båda två verkade nöjda med det och sov hela natten, med undantaget att Acke har varit uppe och kissat en gång för att sedan sova vidare som att ingenting har hänt. :)

Idag, lördag så har dagen gett oss ganska så mycket bilåkning, då har båda två fått åka bak i deras bur. Det har fungerat hur bra som helst, Zeb lägger sig ner och tar det lite lugnt, Acke piper lite i två minuter sen lägger han sig ner med och chillar lite. 
Vi åkte först till klubben för att Ann skulle hålla i lite vinterträning så då passade vi andra på att glida runt lite och visa upp oss, alla som såg oss tyckte att Acke var ungefär hur söt som helst och sen tror jag att dom tyckte att jag och Zeb också var söta men dom glömde nog bara tala om det...:)

Sen bar det vidare till Anns lillebror och hans familj för lite käk. Acke tyckte att det var väldigt roligt med små barn, och han var väldigt snäll mot dom med. Acke var väldigt lätt att säga förstod vi rätt så snabbt, för Oskar (Anns brorsbarn) sa det väldigt ofta.

Nu är Ann och Zeb på möte igen i Oskarström så jag och Acke chillar lite, han sover under köksbordet och jag skruvar upp gardiner och en ny kökslampa, en bra symbios tycker jag... Ska se om han känner för att vakna snart så att vi kan gå ut och busa lite mera!

Mvh Richard

2 kommentarer:

 1. Så skönt att få höra att han sköter sig! Värmer gott i gammelmattehjärtat. Ni har verkligen hunnit med mycket.

  Dessutom mycket underhållande att läsa *gör tummenupp* Fick skratta gott också :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken liten goding lille Acke! ;)
  Lycka till med honom!
  Kram Lena, Lola, Håkan & Emilie

  SvaraRadera