söndag 21 mars 2010

A haaa gräsmattan syns!!!!

Nu kan det omöjligtvis vara lång tid kvar innan det våras på riktigt..... och så sugen man är på att få sitta ner på gräset och mysa med sina fyrbenta älsklingar;-)

Vi har börjat få ordentlig ordning på livet nu, Zeb och Acke har kommit in bra i rutinerna. Valpkursen går mycket bra den är väldigt kul och Acke är superduktig!! Denna veckan som kommer kan varken jag eller Richard vara med så tyvärr får vi hoppa över....

Vi har varit i Laholm på brukshundklubben med Madde och tränat, gick toppen bra! Acke fick busa med en jämnstor valp, en briardvalp!!! Han gick bett på den leken, vilket jag tycker är bra för han ska ju inte kunna få vinna jämt.

Idag har vi varit på ridhusträning i skedala, Zeb tycker fortfarande att det är grymt skoj, men han är ingen ungdom längre...får tyvärr ont av att springa för mycket! Acke hade väldigt mycket att hinna med han skällde och pep om någon sprang förbi, men uppförde sig i det stora hela väldigt bra! Acke testade hoppa och tunnlar både raka och U'n...gick kanonbra!

Mina sista rader vill jag tillägna min goda vän och hundträningskamrat Jenny Åström då hon va tvungen att avliva sin Walle i veckan. Han hade cancer i mjälten och gick tyvärr inte att göra någonting åt. Jag tänker på dig och sörjer med dig, ett fruktansvärt beslut som man tvingas att ta! Walle lider inte nu och som du själv skrev så är det en tröst i sig!!!


3 kommentarer:

 1. Så mycket ni hinner med och vilka fina bilder! Nyttigt det där med att få vara med i ridhus! Så fint han ligger kvar när ni lämnar honom....känner att jag får sätta fart med Amaya så jag inte hamnar ohjälpligt efte er andra ;)
  Bilden på era båda pojkar som sitter så fint är UNDERBAR! Knycker några bilder här i bloggen och hoppas det är ok.

  Längtar tills vi ses!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Helt ok om du vill ta lite bilder;-)

  SvaraRadera
 3. Tack :) /Annelie

  SvaraRadera