måndag 21 juni 2010

Längesedan nu!

Oj vad tiden går fort, känns som om det va en evighet sen jag loggade in här sist. Men som säkert alla förstår har det varit fullt upp:-) Just nu har jag semester och vi har faktiskt varit lediga tillsammans i två veckor;-) Vår planerade roadtripp gick superbra och vi hade kanonkul! Sweden Rock i sölvesborg, bröllop i Sundsvall och några dagar i stockholm hos Richards lillebror. Zeb och Acke fick va på pensionat i nissaström hos Mia Grundberg, kan stark rekommendera hennes pensionat, vi är mycket nöjda....Smågrisarna oxå;-)Zeb har tagit sitt LP i klass 1 nu;-) NU ska han få bli pensionär på riktigt!!! Med sina 8 1/2 år känns det som om det kan va på tiden. Han är och har varit svårmotiverad ett tag så det känns som en bra plan.
Vi va och tävlade i helgen i Ullared med oss va våran vän Jessica och hennes två hundar Zacke och Nelson, en kanontjej!
Acke däremot kräver enormt mycket, men det är bara roligt. Han är SÅÅÅÅÅ duktig och rolig.
Lydnadsklass 1 momenten sitter innan sommaren är slut och vi tränar på rutan och appellen samtidigt. På onsdag åker vi till oskarström och den populära sommarträningen, kan va nyttigt!

Spårträningen fortsätter och den går väl framåt i ett sakta gemak... Mycket träning krävs här.

Slalomhindret är inköpt och nu tränas det slalom för fullt.

Igår va vi och hälsade på gammelmatte Anneli, alltid lika trevligt. Det va kanonroligt att få se Acke och Amaya leka ihop, lika barn leka bäst!!

Vi gratulera alla mina kompisar som tävlat SM i helgen, ni är kanonduktiga!!

2 kommentarer:

 1. Tack än en gång för igår! Och grattis än en gång till ditt och Zebs LP1!!

  Jag är övertygad om att ni får momenten färdiga innan sommaren är slut du och Acke - ni är en GOD bit på väg! Kul med bilderna på slalom och rutan och bilden på dig och dina två pojkar är jättefin!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj vad ni är ambitiösa!! GRATTIS till LP =))) Jag kanske kan lämna annie bannie bus hos er på tränings läger?? ;) Får jag me tillbaka en hund med LP då??!!

  STOR Kram

  SvaraRadera