fredag 30 juli 2010

Rättså skönt faktiskt;-)

Vi ska som ni vet flytta i höst, till vårt hus!!!! Längtar som en galning och har faktiskt börjat små packa lite, slängt mycket gammal skit och så. På baksidan kommer vi ha en enorm trädgård, inhängnad (redan gjort) som sig bör till våra små grisar. Tänk vad de kommer att trivas där;-)
Körsträckan till mitt jobb kommer att bli ca en halvtimme och det är väl den som förändras mest, dryga halvtimmen till Oskarström Bk som idag ungefär och BARA tio minuter till Falkenbergs Bk så in i "håndan" bra.

Förutom ett omfattande trädgårdsarbete som vi förhoppningvis kommer ta tag i redan i höst så är det bara ett rum som är i behov att tapetsering. Framåt vårkanten sen kommer vi behöva olja in trädäcket och lite annat fix och trix men det ska faktiskt bara bli skoj!

Som ni förstår så kommer jag att ha himla mycket tid till diverse hundträning, Acke är anmäld till lydnadskurs i höst och förhoppningsvis kommer vi att starta i lk 1 i vinter;-) Min fortsättningskurs i agility kommer att hållas som vanligt och då blir det lite lagom med hinderträning innan lektionenrna för oss;-)
Det kommer att annordnas ett MH för kullsyskonen och efter detta blir det nog start i appellen, kanske???!!!

Jaaa ungefär så tänker jag i alla fall, den som lever får se!

1 kommentar:

  1. Fullt upp som vanligt och som vanligt sprutar det energi om dina inlägg :)

    Finfint hus! Vi letar vidare och hoppas på att hitta vårt drömställe snart.

    Du vet väl att du inte behöver vänta med appellen tills efter mh:t? Från 12 månader får de starta där, sen ska de vara 18 innan de får gå upp i lägre.

    Kramar

    SvaraRadera